Luft til Vand Varmepumpe

Varmt vand i hjemmet for en grønnere fremtid.

Ny Aquarea K & L Generation

Luft til Vand Varmepumpe fra Panasonics får du en af markedet mest energi- og omkostnings effektive varmepumper. Panasonics Aquarea er velegnet til installationer i nybyggeri eller til udskiftning af eksisterende dyre centralvarmekilder.


Takket være de smarte integrerede rørledninger på undersiden af enheden er installationen hurtig og nem og sker uden overraskelser, eftersom installatørerne får fuld teknisk support fra Panasonic, når de skal installeres.


Når systemet er installeret, anvendes energi fra udendørsluften for at give dig et behageligt indeklima året rundt. Aquarea giver opvarmning om vinteren via blæserkonvektorer, radiatorer eller gulvvarme og behagelig køling om sommeren.


Panasonics Aquarea ALL IN ONE giver med sin 200 L tank, varmt vand hele året rundt. For at reducere udgifterne yderligere kan vores luft-vand varmepumper også kombineres med solenergi.

Opnå betydelige besparelser med Panasonic “ALL IN ONE”


Vi har sammenlignet investeringsomkostningerne og de løbende udgifter i 15 år i forhold til forskellige opvarmningskilder. Sammenligner man jordvarme, udsugningsluft, olie- og gasfyr med en Aquarea-enhed, er Aquarea den mest effektive løsning på lang sigt takket være den høje virkningsgrad.


Med vores luft-vand varmepumper kan du opnå besparelser på op til 80% af opvarmningsudgifterne sammenlignet med opvarmning med el. Vores luft-vand varmepumper giver omkostningseffektiv og miljøvenlig varmedrift selv ved en temperatur på -20°C.


Panasonics nye Aquarea-system bygger på en højeffektiv varmepumpeteknik, som både varmer din bolig op og producerer varmt vand og mulighed for at fungere som en effektiv aircondition om sommeren. Kort sagt et system som skaber et optimalt indeklima i din bolig året rundt.

En luft til vand varmepumpe er velegnet til følgende husstande

En luft-vand varmepumpe passer til husstande med et vandbaseret opvarmningssystem. Med et vandbaseret opvarmningssystem menes vandradiatorer eller vandforsynet gulvvarme eller en kombination af begge systemer.


En luft-vand varmepumpe kan også anvendes til opvarmning af varmt vand og dækker på den måde hele husstandens opvarmningsbehov.


Der findes to systemer til vandradiatorer, 1-rørs systemet og 2-rørs systemet. Begge løsninger er kompatible med en luft-vand varmepumpe, men nogle gange kan det kræve mindre justeringer i forbindelse med installationen.


Vandbaseret gulvvarme er normalt i nye huse og fungerer utrolig godt sammen med en luft-vand varmepumpe. Har du både gulvvarme og vandradiatorer er der også mulighed for at kombinere forskellige zoner afhængigt af, hvilken type varmepumpe du vælger.

Sådan fungerer en luft-vand varmepumpe


Mange af os har bladret i kataloger eller manualer til vores nyligt indkøbte varmepumpe og gået i stå på grund af den tekniske beskrivelse, for derefter hurtigt at konstatere, at man ikke forstår noget som helst af det, der står, eller måske bare har slået sig til tåls med, at der er andre, som har mere forstand på det.


Hos Panasonic har de mere end 30 års erfaring med luft-vand varmepumper på det nordiske marked, og de vil gerne dele deres viden med os, som gerne vil vide lidt mere om, hvordan en luft-vand varmepumpe fungerer.


Princippet i en luft-vand varmepumpe er omtrent den samme som en luftvarmepumpe, med den forskel at en luft-vand varmepumpe er bæreren af det producerede varme vand i stedet for luft, som det er tilfældet med en luftvarmepumpe.

Har du overvejet at udskifte dit nuværende varmesystem til en luft-vand varmepumpe? I Panasonic’s nye film om Aquarea Luft til Vand varmepumpe kan du se, hvad en Panasonic luft-vand varmepumpe kan gøre for dig.


https://www.youtube.com/watch?v=Vs5N0pQpD8w


Download brochure:Panasonic ALL IN ONE
FOR MERE INFORMATION RING TIL VARMEPUMPESALG APS PÅ TELEFON 2071 8081