Behageligt hjem med aircondition

Aircondition til Kontorer, Privat hjem, Butikker ect.

Airconditon og Varmepumpe


Panasonic CZ25WKE varmepumpe serien er udstyret med en funktion til både afkøling og opvarmning. Ideel som vedligeholdelsesvarme i sommerhuse, kolonihavehuse, garager, hjem eller andre lokaler for at forhindre den fra at fryse.


Perfekt til Soveværelset, Kontor og Butik.


Airconditionfra Panasonic er det mest perfekte valg til både private og erhverv. Vi finder den rette løsning til dig.


Funktionerne i Panasonics CZ gør den perfekt til sommerhuset. Takket være +8º eller +15º funktionen kan du holde fritidshuset, garagen eller annekset frostfrituden at anvende særlig meget energi.


Du får desudenen behagelig afkøling på de varmeste sommerdage.


Brochure/Datablad


Panasonic CZ25WKE


Aircondition


CZ Inverter-modeller er en lille kraftig Aircondition, højeffektive og altid klar, når du har brug for køligt luft.


Panasonic CZ25WKE og CZ35WKE modellerne har 10 % mere luftgennemstrømning i automatisk ventilator indstilling i forhold til tidligere modeller.


Den øgede luftmængde betyder, at den ønskede temperatur nemt kan opnås, så du kan nyde et behageligt indeklima i din bolig.


Tilkøb evt. Panasonic wifi styring CS-TACG1 eller Climatech SMS Styring og få det indbygget i din varmepumpe, så kan du løbende følge og juster din varmepumpe og dermed spare penge.


Download APP’en og opsæt det på hjemmenetværket, styr din varmepumpe via mobiltelefonen hvorend du er i verden, bare du har internet dækning på telefonen.