Varmepumpeskjuler

Det bedste tilbehør til din varmepumpe købes hos os.

Varmepumpeskjuler

Varmepumpeskjuleren der gør facaden af dit hus smukkere, skjuleren er bygget i en god kvalitet.


Produceret i EU af (FSC ®-mærket) Nordlands Gran.


Produktet leveres umalet så kunden evt. kan male den i ønsket farve.

Varmepumpeskjuleren er udført i træ og er klar til at blive malet i for eksempel i samme farve som huset.


Skal efterbehandles med f.eks olie eller træbeskyttelse, inden ibrugtagning.

Hænges over varmepumpen


Skjuleren leveres inkl. beslag til at kunne hænges på væggen.


Behandling:


Toppen er produceret i fyrtræsfiner og SKAL efterbehandles med olie eller træbeskyttelse, inden ibrugtagning.


Passer til de fleste


Skjuleren passer til bla. Panasonic, Daikin, Bosch, AUX, Elektrolux, Gorenje, Samsung, LG, Mitsubishi Applince, Qlima + de fleste split varmepumper på markedet.

Specifikationer:


Indvendig mål:

  • Bredde: 960 mm
  • Dybde: 420 mm
  • Højde: For 690 mm, Bag 730 mm.


Udvendig mål:

  • Bredde: 1050 mm
  • Dybde: 550 mm
  • Højde: For 706 mm, Bag 746 mm.


Brochure: Varmepumpeskjuler.pdf


Monteringsvejledning: Findes i kassen
Fordele ved en varmepumpeskjuler


Der kan være flere årsager til at købe en varmepumpeskjuler. Den har nemlig mange fordele. Nogle af dem er blandt andet, at den beskytter den udvendige del af varmepumpen mod sne, frost, blæst, vind og vejr, men også mod nedfaldne blade i vinterhalvåret. Desuden gør en varmepumpeskjuler din husfacade pænere. En varmepumpeskjuler i træ er praktisk og smart, fordi den kan males samme farve som huset og derfor blender mere ind i det store billede. Du kan også vælge at farve den i en anden farve. Valget er dit. Skjuleren kommer med beslag og skruer, så den både kan hænge på væggen, og stå på benene. En skjuler i træ givet et lækkert udtryk. For at bevare varmepumpeskjuleren i træ, skal den gerne efterbehandles med f.eks olie eller træbeskyttelse.


Varmepumpeskjuler til flere modeller


Der findes mange forskellige varmepumpeskjulere. Inden du køber en skjuler, skal du være opmærksom på, om den passer til den type varmepumpe, som du har købt og sat op. Hos os får du en alsidig varmeskjuler, der passer til de fleste modeller. Har du en varmepumpe fra Panasonic, Daikin, Bosch, AUX, Elektrolux, Gorenje, Samsung, LG, Mitsubishi Applince eller Qlima, så passer vores varmepumpeskjuler til din varmepumpe. De fleste Split varmepumper på markedet passer den også til. Har du endnu ikke købt din varmepumpe, kan det være en god idé mål op, så du er sikker på, at skjuleren passer til dit valg af pumpe.


Hvad er en varmepumpeskjuler og varmepumpe?


En varmepumpeskjuler er en boks eller en kasse, der placeres uden på selve pumpen. Den sættes altid på den udvendige del, da det er den, der er udsat for omskiftelige vejrforhold. Det er en god investering på den lange bane, fordi skjuleren beskytter og kan være med til at forlænge varmepumpens levetid. Når du først har investeret i en effektiv varmepumpe, der kan holde dit hus varmt, er der også kun god grund til at passe så meget på den som muligt. Ligesom med alt andet. Den udvendige del af varmepumpen er altid ekstra udsat, fordi den netop sidder udenfor. Dermed er den udsat for al slags vind og vejr. For at beskytte og passe på din varmepumpe, kan du købe en varmepumpeskjuler.

En varmepumpe består at to dele. En indedel, som står indenfor i boligen, og en udedel, som er placeret udenfor boligen. Den pumper termisk energi fra et varmereservoir til et andet varmereservoir. Pumpen, der står indenfor, skal placeres strategisk, så den pumper varme eller kulde ud i lokalet og breder sig mest muligt til øvrige rum. Der er flere fordele ved en varmepumpe. Den bruger luften udefra til at varme boligen op indenfor. Det er en nem, effektiv, billig og miljøbevidst måde at opvarme på sammenlignet med eksempelvis elvarme.


Beskyt din varmepumpe


Du kan sætte varmepumper op mange steder. Flere og flere husstande har en varmepumpe, men det er også en rigtig god investering til sommerhuset. På den måde kan du nemt og hurtigt få varmen cirkuleret rundt i alle rum. Har du en varmepumpe, der er tilknyttet din smartphone, kan du allerede sætte varme på, inden du kører. Og så er der varme på, når du kommer frem. Husk altid en varmepumpeskjuler, som gør facaden mere lækker, og som samtidig beskytter din varmepumpe.

Hos Varmepumpesalg kan du både få pumpe, skjuler og øvrigt udstyr. Vælg mellem forskellige modeller og find den, der passer bedst til dine ønsker og dit behov.