• Energimærk A+++, SCOP 5.70
• Indeholder det nye og miljøvenlige kølemiddel R32.
• Maksimal effektivitet og komfort med den nye Econavi funktion
• Vedligeholdelsesvarme (nedtil +8º C)
• Indendørsdelenmed uhørlige lavlydniveau fra18dB(A)
• Indbygget Wifi styring “Panasonic Comfort Cloud”
• Medlem af Panasonic ProPartner = 5 års total garanti

Download: Brochure/Datablad


Areal optil: Varme 130 m2 / Køl 50 m2

Energimærke: A+++ / A+++

Panasonic HZ25XKE-SORT


Panasonic HZ25XKE-H og HZ35XKE-H Flagship-serien er med sin enestående ydeevne og pålidelighed en af Nordens mest solgte varmepumper.


Panasonic HZ25XKE-H effektivitet bidrager til, at der hurtigt kan opretholdes et behageligt indeklima, selv ved en udendørstemperatur på ned til -35 °C.


Med sin klassificering i energiklasse A+++ bidrager den til en betydelig reduktion af boligens opvarmningsomkostninger. Panasonic HZ25XKE Flagship egner sig godt til udskiftning af en ældre varmepumpe. 


Wifi-Styring via "Panasonic Comfort Cloud"


Med det indbyggede wifi styring direkte i din varmepumpe, kan du løbende følge, optimere din varmepumpe, og dermed spare penge. Download APP’en og opsæt det på hjemmenetværket, styr din varmepumpe via mobiltelefonen hvorend du er i verden, bare du har internet dækning på telefonen.

Yderst støjsvag drift og effektiv luftstrøm


Vores nye Flagship-model Panasonic HZ25XKE-H og HZ35XKE-H er nu en af de mest energieffektive på det nordiske marked. Der er rigtig store penge at spare ved at installere den i stedet for ældre varmepumper eller andre dyre varmesystemer, som fx el-radiatorer.


Den har et meget lavt lydeffektniveau i indendørsenhederne på kun 18 dB, hvilket svarer til lyden af blade, der rasler i vinden. Man hører den med andre ord ikke.


Nyt design


Stilfuldt, monolitisk design, Førsteklasses brugervenlig fjernbetjening med baggrundslysning.


Den nye Panasonic HZ25XKE-H luft til luft varmepumpe, er en videreudvikling af den bedst sælgende varmepumpe. Varmepumpen har fået det helt nye dobbelt nanoeX filter, der gør at varmepumpen er ekstra god til at rense luften og fjerne diverse bakterier, vira, pollen lugtgener og kan hjælpe med at fugte huden. Varmepumpen er derfor ekstra god til hjem med allergikere.

unsplash