Lydniveauet på kun 19dB(A) fra indedelen.

• Ydelsen er på hele 6,5 kW ideel til huse på mellem 15 – 110 m2.

• Indeholder det nye og miljøvenlige kølemiddel R32.

• Sommerhusfunktion kan indstilles fra 8 grader til 15.

•Wifi styring indbygget, Panasonic Comfort Cloud

Medlem af Panasonic ProPartner = 5 års total garanti

Download: Brochure/Datablad


Areal optil: Varme 110 m2 / Køl 50 m2

Energimærke: A++ / A++

Panasonic NZ25YKE


NZ25YKE modellen er en ny 2023 model fra Panasonic. Varmepumpen er en videreudvikling af Panasonic NZ25VKE. Varmepumpen er med det nyeste kølemiddel R32, der gør varmepumpen mere effektiv i hård frost. Panasonic NZ25YKE har stilfuld og kompakte indedel.


Den nye Panasonic NZ25YKE model udleder kun 19db(A) støj fra indedelen. Det gør varmepumpen til en af de mest støjsvage varmepumper på markedet.Ydelsen er på hele 6,5 kW hvilket gør varmepumpen ideel til huse på mellem 15 – 110 m2.


Wifi-Styring via "Panasonic Comfort Cloud"


WIFI-tilslutning (Tilbehør) giver dig mulighed for at styre og overvåge enheden via din smartphone eller tablet, selv når du ikke er hjemme. Tilføjelse af tilbehør som wifi-funktionen giver ekstra bekvemmelighed og maksimerer brugeroplevelsen.

Højt SCOP = Billigere varme


SCOP-værdien fortæller hvor god varmepumpen er til at omdanne strøm til varme. En el-radiator bruger 1kW strøm på at producere 1kW varme.


NZ25YKE varmepumpen har SCOP værdi på 5 hvilket betyder, at varmepumpen bruger 1kW strøm på at producere5 kW varme. Det betyder, at varmepumpen i gennemsnit er 5 gange så energieffektiv som en traditionel el-radiator.


Indbygget Wifi - Panasonic Cloud


Panasonic NZ25YKE har indbygget wifi hvor du kan styre temperaturen i dit rum fra din mobiltelefon ved hjælp af Panasonic Comfort Cloud-appen. Dette giver dig mulighed for at have fuld kontrol over dit hjemmeklima, uanset hvor du befinder dig.

unsplash